Witamy na Naszym forum!
'Zadanie' polega na odpowiedzeniu na 5 prostych ale znaczących pytań.
Wypowiadają się tylko graczę z I i II pokolenia, ponieważ reszta nie będzie wiedziała o co biega.
1. Jaki 'rodzaj' PGF' a wolałbyś/wolałabyś teraz ?
a) Taki jak za starych czasów ( kupujesz domy poprzez komendę, bez takich strasznie rygorystycznych zasad, po prostu PGF4FUN )
b) Strasznie RP. ( by czegoś użyć RP musisz wpisać tysiące '/ja' itp. )
c) Inna odpowiedź ( uzasadnij jaka )
2. Czy chciałbyś/chciałabyś by na PGF można było używać Polskich/Mieszanych nicków (np. Maciek_Gitara itp.) i do pewnego stopnia Celebrity Name?
a) Tak.
b) Nie.
c) Nie jestem pewien/pewna.
3. Do czego mogłoby być tylko wykorzystywane forum?
a) Do rekrutacji, podforum frakcji, ewentualnie ogłoszeń i propozycji, bez licytowania domów/aut.
b) Do wszystkiego ( licytacja aut, licytacje domów, rekrutacje to tylko na serwerze, tylko podforum frakcji)
c) Inne ( uzasadnij jakie )
4. Czy jesteś za wprowadzeniem rygorystycznego 'systemu biografii' lub przymusowego pisania biografii?
a) Oczywiście że nie!
b) Może być.
c) Tak bo PGF msi być przynajmiej 98% rp.
5. Chciałbyś/chciałabyś by wszyscy gracze ( no może większości ) powrócili do swoich nicków z I ewentualnie II 'kadencji' PolishGF, by wszyscy byli rozpoznawani?
a) Świetny pomysł! Będzie tak jak dawniej - wszyscy będą się pamiętać!
b) Chciałbym/chciałabym tak ale raczej to nie przejdzie
c) Nie, absolutnie.
d) Inne ( uzasadnij jakie )
6. Jaki rodzaj moda proponujesz?
a) Stary GF. Przypomną się dobre czasy.
b) Po prostu RolePlay mod. Coś podobnego do LSRP czyli mod wymagający dużego rp.
c) Inny ( uzasadnij jaki )
Jeżeli moglibyście, podawajcie swoje nicki z PGF!
Ostatnio edytowany przez Sikorka (18-01-2009 14:03:07)
Nie wiem co masz na myśli mówiąc 2 pokolenie, ale chyba sie wcisne :P
1. c) Wole zasady RP, bo gram na RP, zeby grać RP, a nie DM. Ale nie lubie wpisywac tysięcy [/ja]. Wole 2 do jednej czynnosci :P
2. Wezme d) Nicki totalnie bez zadnego CN (np. Beata Spears :P), ale moznosc ''noszenia'' polskich nicków
3. b)
4. b)
5. c)
6. c) Jak największe Rp, ale nie przypominające LSRP, bo tam jest poprostu sztywno ;/
1.a)
2.b)
3.a)
4.b)
5.b)
6.c)LSRoleCity był najlepszym modem...bo w końcu był naszym modem xDD
// MisieQ| Chodzi o LSRP a nie nasze LSRC :p
//Stifer:ja mówie o NASZYM modzie który robiliśmy w wakacje i który zrzeszał ludzi z PGF po jego upadku(jednym z wielu)
//Misieq: ok, ale w pytaniu jest mowa o LSRC :P
Szczerze mówiąc, co do serwera PGF nie jestem z byt miło nastawiony. Co prawda grałem tam, ale po reaktywacji wiem jak było. Maciek jednym słowem OLAŁ serwer. Nie chciało mu się nic robić, nawet z Chrisem nie dołożyli. Z tego co mi wiadomo, "Ten którego rodzice nie kochali" i Poldek dali ok. 150 zł, a Maciek i Chris mieli 18 zł na pół. Jak dużo osób wie gram jak kilka osób z Dawnego PGF na H-RP, aczkolwiek serwer offline ;P, ale ot już inna bajka. PGF miał to coś bo był 4fun, a Chris chciał zrobić z niego eleske.
PS.
Co do ostatniego pytania jestem ciekaw czy Maciek będzie miał mod GF czy zrobi go z czystego kodu?
Ostatnio edytowany przez Merla (17-01-2009 14:23:48)